neděle 3. listopadu 2013

Sometimes it just worth it!

Asi zatím nejlepší víkend a týden tady! S Markét jsme se viděly od pátku do úterý a pak zase od čtvrtka do neděle, takže jsme spolu strávily téměř celý týden. Původně jsme chtěly tenhle týden prázdnin podniknout spoustu výletů, ale nakonec jsme každá měly nějaký povinnosti, tak jsme na žádný výlet nejely. Každopádně jsme si společně strávenou dobu užily nejvíc, co to šlo a vůbec si neumím představit se vrátit zase do normálního týdne. 

Každopádně páteční halloweenská párty byla nejvydařenější ze všech. Připadaly jsme si opět jako na Mallorce, kterou považujeme za nejlepší týden našeho života! Nejdřív to ale vypadalo, že žádná halloweenská párty nebude a když, tak že bude nebude stát za nic. Halloween tu byl totiž ve čtvrtek a když jsme se v pátek koukly na facebook, tak jsme zjistily, že všichni naši angličtí kamarádi přidali fotky z halloweenských akcí, které byly samozřejmě ve čtvrtek, v den Halloweenu! Jak nás mohlo napadnout, že se to slaví až o víkend? Proč jsme nejely do města už v ten čtvrtek?! Konec...No i tak jsme ale nějakou párty v kostýmech na netu našly, tak jsme řekly, že jí zkusíme, ale fakt jsme se bály, že budeme mít převlek jako jediný! Naštěstí mělo nakonec kostým dost lidí a my byly rády, že jsme jedny z nich.

Další zádrhel byl pak při připravovaní, protože jsme si řekly, že půjdeme za "zombie cats". Markét pak ale našla makeup video na normální kočky, tak jsme řekly, že já zkusím zombie makeup a ona normální a uvidíme. No normální vypadal samozřejmě mnohem mnohem líp a já jsme si připadala jako kretén a byla jsem z toho nešťastná! V 19:50 jsem se teda rozhodla, že se odlíčím a namaluju znova jako Markét. Jenomže krev a bílý makeup nešly vůbec dolu, já byla totálně, ale totálně rudá, hnusná, smutná a ve 20:10 jsme musely odejít na vlak! No nakonec mi Markét nějak pomohla a zvládly jsme to, ale v jednu chvíli jsme nevěděly jestli se smát, nebo brečet! (já brečela, Markét se smála! :-D) 


Opět jsme jely domu taxíkem, opět asi ve 3, ale tentokrát jsme toho vůbec nelitovaly, protože to stálo za to. Hrozně bych si přála abysme se chovaly normálně tak, jako se chováme když jsme napitý! Ikdyž to bude znít dost namyšleně, tak musím říct, že jsme nejednou bavily celou společnost, udělaly jsme několika lidem vyloženě den (jak nám bylo řečeno), udělaly si spoustu nových "kamarádů" a dokonce roztancovaly klub, když jsme jako první šly na parket! S úsměvem na tváři vzpomínám na všechny ty vtipný okamžiky jako "Hi I'm Waldemar" "whaaaaaat?!? You are Voldemort?!? Like from Harry Potter?!"..."hi we are Barry and John" "Adééél this is Ben and Josh!"..."this is Adele, like the singer...she can sing as well! She actually won the czech x factor"..."Adel, ty si tu buď s Nathanem, já jdu jen na záchod a už se nevrátim,jo?"......."hi policemen, you have really nice costume!" "It's not a costume!!:-D"...."see you later, have a nice life!!"...vyloženě povedený večer! (Pozn.: Doufám, že tyhle příklady budu chápat i až si to budu číst někdy za dlouho, protože jinak asi dost ztratí na vtipnosti! :-D)



Druhý den jsme si zase vyprávěly všechny situace, co se nám staly minulý večer. Vůbec nevím, proč si to s Markét řikáme, když jsme u toho obě byly, protože jsou to společný zážitky, ale vždycky se tím bavíme celý dalši den! ( řikám den, myslím do dalších zážitků!:-D) Večer jsme pak jely opět do Guildfordu, protože jsme byly takový nabitý z pátku. Jenomže jsme řekly dvoum klukům, který jsme v pátek potkaly, že tam jdeme a tak přišli za námi a úplně nepochopili, že tam nejsme s nimi a nějak jsme se jich nemohly zbavit, takže nás trochu zabili a nemohly jsme si večer užít tak, jak jsme chtěly! Takže i když to byl v pohodě večer, tak pátek byl mnohem lepší.


Žádné komentáře:

Okomentovat