neděle 13. října 2013

Student's life!

Neutíká to nějak rychle? Další hezký víkend za námi! Vzhledem k tomu, že začal dost hekticky jsem si nemyslela, že se tak povede. V pátek ke mně měla kolem šesté přijet Markét a na osmou jsme měly jet do Maidenhead, kde nás čekala narozeninová párty dvou aupairek. Samozřejmě jely vlaky úplně debilně a Markét musela všude asi hodinu čekat a ke mně přijela až asi kolem osmé. No nenechaly jsme si zkazit náladu, koupily si alkohol, rychle se připravily a odjely směr párty. Moc jsme nevěřily, že by to mohlo být dobrý, protože to měla být Ladie´s night se striptéry, na což my opravdu nejsme. Když jsme ale přišly dovnitř, úplně jsem změnila názor. Každá holka dostala taštičku s nějakýma mňamkama, fortune cookie, brčkem ve tvaru penisu, nějakými poukázkami a korunkou, takže když jsme vešly, měly všechny přítomný holky/ženy na hlavách korunky, hrála hlasitá holčičí hudba a všechny ucucávaly svůj růžový drink, popřípadě šampaňské. No vypadalo to přesně jako na těch Ladie´s nights ve filmech a dýchala z toho taková super holčičí atmosféra! Tak to na nás zapůsobilo, že jsme se ani nenadály a s ostatníma holkama začaly skandovat, aby už začala show!:-D

Nejprve přišel jeden transvestita, který začal zpívat známé písničky, čímž nás opět dobře naladil, potom začal říkat nějaké vtípky, kterým jsme bohužel moc nerozuměly, takže nemůžu posoudit. Nicméně angličanky se bavily!:-D Pak už přišli "hasiči" a začala opravdová show. Sice neuměli zas tak dobře tancovat, ale myslím, že to moc nevadilo, protože to vynahradily něčím jiným! (hahah :D) 

Když skončilo představení, tak jsme se odebraly ještě do VIP salónku, kde jsme popíjely šampaňské, které jedna z holek vyhrála. Mezitím se bar otevřel i pro muže a tak začali přicházet další lidi a bar byl za chvíli plný. My se s Markét potom odtrhly a zbytek večera si užily ještě víc. Domu jsme nakonec jely taxikem asi v půl čtvrté a musím říct, že na to, jak jsme to ze začátku odsuzovaly, jsme se fakt hoooodně dobře bavily. 


Druhý den jsme se jely podívat do města Oxford, které je asi hodinu jízdy ode mě. Byly jsme naprosto uchvácené tímhle městem! Fakt že jo! Oxford se mi líbilo dokonce i jako město takové, jakože jeho architektura (a to NESNÁŠIM architekturu!:-D). Ale nejvíc se mi líbilo, že tam bylo strašně moc mladých lidí! Prostě studentské město a všechno tomu taky bylo přizpůsobeno. Samé koleje, parky, sportovní areály, obchody a restaurace s nápisy, že studenti mají slevu. Úplně jsme jim s Markét hrozně záviděly a přály si být taky studentky a bydlet v takovémhle univerzitním městečku. Dokonce jsme se šly podívat na jednu kolej. Vypadala jako ve filmech! Společenská místnost, krásná zahrada uprostřed (samozřejmě s perfektně posekaným trávníkem, jako všude!), zdi byly pokreslené kolejním znakem..no prostě úžasný. Protože jsme byly zvědavé, tak jsme zašly ještě do oddělení, kde byly přímo pokoje. Ono se tam chodit nesmělo, ale jen tak ze srandy jsme zkusily jedny dveře, které byly náhodou otevřené. Jenomže jakmile jsme tam vešly, tak jsme byly načapány jednou studentkou, která nám vysvětlila, že tam nemáme co dělat a my se provinile a se smíchem odebraly pryč:-D. No vůbec se nám z Oxfordu nechtělo vracet do našeho aupairského života! Večer jsme pak neměly sílu, ale hlavně peníze, na to jít opět někam do společnosti, tak jsme si jen lehly k seriálům a filmu a udělaly si odpočinkový večer.


V neděli jsme původně chtěly jet do Londýna, kde jsme měly sraz s jedním klukem z Čech, ale protože hrozně pršelo, tak jsme to zrušily s jely jen do sousedního Maidenhead do kina. Ano, opět!!!:-D Tentokrát jsme fakt nechtěly, ale nebyla jiná možnost, když bylo takovýhle počasí! Film jsme vybíraly asi hodinu a nakonec jsme zvolily film "The Rush", který je podle čsfd dokonce 3. nejoblíbenější film, takže jsme ho chtěly zkusit. Rozuměla jsem mu mnohem víc než filmu Prisoners a přesto, že bych ho nezvolila jako nejoblíbenější film, tak mě mile překvapil. Nemám moc ráda filmy s auty, ale tenhle měl takový zajímavý příběh. Nicméně bychom si měly dát od kina na nějakou dobu pokoj, nemůžeme tam chodit každý týden!


Příští pátek musím hlídat, takže se s Markét neuvidíme, tak moc nevím, co si počnu! Budeme to muset nějak vymyslet, protože tohle né.

Žádné komentáře:

Okomentovat